Bokningsregler

Allmänna bokningsregler

– Vi har en åldergräns på 18 år. Är du under 18 år krävs det att målsman är med vid första besöket. Vid kosmetisk tatuering gäller alltid 18 årsgräns.

– Behandlingen skall avbokas senast 24 timmar före utsatt tid.

– Sent avbokat besök (mindre än 24 timmar kvar tills besöket) debiteras med 100%.

– Ej avbokat besök debiteras med 100% av vad behandlingen. Faktura skickas till adress och eller mail. Om betalning uteblir skickas den direkt till Kronofogden då vi ej har något samarbete med inkassobolag.

– Vi ber er komma ensamma till er behandling då det är ont om plats och vi behöver full koncentration. Vi ber er också lämna barnen hemma då vi inte kan garantera säkerheten för ert barn när ni sitter i behandling. Detta är vår arbetsplats och därför ber vi er vänligen men bestämt att lämna barn och annat sällskap hemma.

– Har du avbokat 3 behandlingstider i rad kommer du behöva avboka din nästa tid senast 3 dagar (72 timmar) före besöket för att undvika debitering. Det har varit lite problem med att kunder ”paxar tider” och skärper därför dessa bokningsvillkor.

– Vi lämnar inga garantier för hållbarheten på våra behandlingar. Hållbarheten är väldigt individuellt beroende på person, frans/hudtyp, skötsel med mera. Det är tyvärr omöjligt att veta i förhand och du som kund står för den risken. För bästa resultat skall skötselråden följas och dessa finns här.

– Kom i tid till din behandling. Är du mer än 15 minuter sen kommer vi inte kunna utföra behandlingen på ett tillfredsställande sätt. För oss är det otroligt viktigt att vi, och kund, är 110% nöjd när min kund lämnar salongen.

Detta gäller alla orsaker till avbetalning, tveka dock inte att höra av dig om du undrar något kring din bokning eller om det är något som är oklart.

Spara dina e-mail bekräftelser ifall du glömmer vilken tid du bokat eller behöver ändra/boka om din tid.

Scroll to Top